Om oss

Välkommen till Innebandylandslaget, din go-to källa för allt om innebandy i Sverige! Vi är ett team av passionerade innebandyentusiaster som har skapat denna plattform för att erbjuda den mest omfattande informationen om innebandy på nätet.

Vi älskar innebandy

Vår historia Innebandylandslaget grundades 2021 av en grupp dedikerade innebandyspelare och fans som kände att det fanns ett behov av en central plats för att dela och sprida kunskap om innebandy. Genom åren har vi vuxit till en av de mest respekterade och omtyckta innebandywebbplatserna i Sverige.

Vårt team Vi är stolta över att ha ett kunnigt och engagerat team som brinner för innebandy. Våra redaktörer, skribenter och experter har mångårig erfarenhet inom sporten och arbetar hårt för att erbjuda dig den bästa informationen och råden.

Vår vision Vi strävar efter att vara den mest pålitliga och omfattande källan för innebandy i Sverige och hela världen. Vi vill inspirera och engagera både nya och erfarna spelare samt fans genom att erbjuda kvalitetsinnehåll, nyheter och interaktivt material som hjälper till att sprida kännedom om sporten och dess spännande utveckling.

Vårt åtagande På Innebandylandslaget är vi engagerade i att erbjuda den bästa upplevelsen för våra besökare. Vi tror på att vara transparenta, opartiska och objektiva i allt vi skriver och delar. Vår passion för innebandy driver oss att ständigt förbättra och utveckla vår webbplats och vårt innehåll för att uppfylla våra besökares behov och förväntningar.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, förslag eller vill samarbeta med oss. Vi ser fram emot att höra från dig och att dela vår passion för innebandy med dig!

Med vänliga hälsningar, Innebandylandslaget-teamet